Gert Noordhoek

Mijn leven lang ben ik al graag buiten. Wandelen, kamperen, hardlopen, fietsen. Ik ben overtuigd van de helende werking van bewegen in de buitenlucht!

Ik ben zowel techneut, zorgmedewerker alsmede fietsdocent. Al lang werkzaam in de tweewielerbranche, maar ondertussen ook alweer heel veel jaren in de zorg. Technisch opgeleid, maar ik heb ook een heel aantal jaren psychologie gestudeerd. Begonnen met werken in de motorfietsen, maar vandaag de dag vooral bezig met sportfietsen zoals racefietsen en mountainbikes. In de zorg is mijn specialiteit autisme, maar ik heb in de loop der jaren veel voorbij zien komen en ben ik ondertussen van alle markten thuis. Regelmatig maak ik fietstochten samen met mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme

In 2018 heb ik de opleiding Fietsdocent bij de Fietsersbond gevolgd. Ondertussen heb ik verschillende mensen begeleid om weer veilig de weg op te kunnen met de fiets. Op deze site staan slechts een paar voorbeelden.

Als fietsdocent heb ik geleerd dat iedereen kan fietsen, maar dat angst vaak de belemmerende factor is. Met mijn geduld, rustige aard en mijn Psychologie achtergrond ben ik bij uitstek in staat om deze angst te verkleinen.

Fiets met me mee!

Foto: Josse Carstens